top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Eersteklas architect in Anderlecht en Ternat

Bent u op zoek naar een ervaren en enthousiaste architect in Anderlecht of Ternat? U bent meer dan welkom om aan te kloppen bij De Bouwerij. Wij zijn gepassioneerd door ons vak. Als wij niet over onze tekentafel gebogen zitten op zoek naar nieuwe creatieve manieren om met hout, steen en staal unieke ontwerpen te maken, dan staan we wel ergens op een werf het beste van onszelf te geven. Kom bij ons langs voor een eersteklas partnerschap waarin wij uw ideeën vermengen met onze ervaring en passie.

foto 1.jpg
foto 2.jpg

Een architect die uw wensen centraal stelt in Anderlecht en Ternat

Vanuit onze twee bureaus in Anderlecht en Ternat, willen wij voor u de architect zijn waarmee het fijn samenwerken is. Waarmee u gemakkelijk op één lijn komt. Wij begrijpen precies waar u heen wilt met uw plannen. Laat ons u helpen met uw eigen woning, een compleet appartementencomplex, een school en meer. Wij gebruiken uw wensen en eisen als basis van onze bouwplannen en verliezen deze gedurende het hele proces niet meer uit het oog. Zo wordt ieder bouwproject uiteindelijk iets waar zowel onze klanten als wijzelf trots op kunnen zijn. De Bouwerij neemt opdrachten aan in zowel Anderlecht als Ternat als in de rest van België kunnen wij als architect worden ingeschakeld. Of u nu een heel appartement wil bouwen of slechts een grondplan verlangt.

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek

Denkt u erover om ons in te schakelen als architect voor uw volgende project in Anderlecht, Ternat of elders? Contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek en vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken op het nummer 0032 2 582 50 63 of e-mailadres [email protected]. Meer contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

foto 3.jpg
bottom of page