top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Uw huis laten tekenen door echte professionals

Uw huis laten tekenen door de kundige architecten van De Bouwerij, dat is de eerste stap naar het droomleventje van elke ochtend wakker worden in een woning die volledig aansluit op uw behoeften. Een architect van De Bouwerij luistert naar uw wensen en tekent op basis hiervan met veel plezier het grondplan van uw droomwoonst uit!

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Uw toekomstige huis laten tekenen doet u hier  

Of u nu van nul wil beginnen of uw huis wil laten verbouwen, een architect moet eerst een grondplan van uw (toekomstige) woonst tekenen. Voor deze klus schakelt u zeker en vast De Bouwerij in. Wij zijn een enthousiast architectenbureau uit Anderlecht met reeds meer dan twintig jaar ervaring op de teller, dewelke wij graag inzetten om u tot dienst te zijn. Kom dus bij ons langs als u een architect zoekt om een eersteklas grondplan van uw huis te laten tekenen. Wij komen vervolgens met een eerste schetsplan en plannen eventueel een overlegmoment in om deze samen te bespreken. Na het maken van de eventueel nodige aanpassingen maken wij voor u een offerte op. Daarna kunt u volledig vrijblijvend beslissen of u ook de rest van het bouw- of verbouwproces met ons wil doormaken. Om een idee te krijgen van ons werk, bekijk gerust onze projecten tot nu toe.

Klop bij ons aan

Bent u dus geïnteresseerd om een grondplan van uw huis te laten tekenen door een architect van De Bouwerij? Pak de telefoon ter hand en bel ons op 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] voor een eerste gesprek. Overige contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page