gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architect voor verbouwing

De Bouwerij is zoals steeds uw betrouwbare architect, ook voor eender welke grote of kleine verbouwing. Klop bij ons aan voor een verbouwing op maat, waarbij we vertrekken vanuit uw wensen en eisen. Daar voegen we onze kennis van zaken en creativiteit aan toe, om zo ieder bouwproject tot een bevredigend eindresultaat brengen. Wij hebben kantoren in Anderlecht en Ternat, maar nemen met veel goesting projecten aan doorheen het hele land.

nieuwbouw school
nieuwbouw huis

Uw architect voor een verbouwing in regio Brussel

Plant u ergens in België een grote of kleine verbouwing en bent u nu op zoek naar een architect voor deze klus? De Bouwerij staat voor u klaar! Want als er één iets is dat ons in het bloed zit dan is het wel bouwen. Of we nu boven een tekentafel nieuwe plannen ontwerpen, in ons atelier het beste van onszelf geven, of ergens op een werf alles in goede banen leiden, we doen alles met evenveel passie voor ons vak. Schakel ons in als u voor uw volgende grote of kleine verbouwing graag zou willen samenwerken met een ervaren architect die het aanzien en de atmosfeer van uw gebouw naar een hoger plan zal tillen. Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller en projecten als de renovatie van sportscholen en het bouwen van schoolgebouwen op ons palmares, vinden wij altijd een oplossing voor elke situatie.

Bel of mail ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als architect voor een kleine of grote verbouwing? Contacteer ons gerust op ons telefoonnummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een overzicht van onze gerealiseerde projecten kunt u op onze homepagina aantreffen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om als architect voor uw kleine of grote verbouwing aan de slag te gaan!      

nieuwbouw huis grijs