gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architecten-bouwers voor al uw vastgoedprojecten

In de kantoren van De Bouwerij in Anderlecht en Ternat vindt u een team architecten-bouwers die met kilometers kunde en bakken enthousiasme in te schakelen zijn voor al uw kleine of middelgrote bouwprojecten. Met dank aan meer dan twintig jaar ervaring op de teller brengen wij uw projecten moeiteloos tot een goed einde.

nieuwbouw school
nieuwbouw huis

Architecten-bouwers vol vuur en goesting   

Doorheen de jaren is onze passie voor ons vak alleen maar toegenomen. We maken continu plannen, gebogen over de tekentafel en geven het beste van onszelf in ons atelier. We bespreken met u hoe we uw wensen en visie het beste tot leven brengen in een kwalitatieve constructie. We doen het allemaal met evenveel plezier. Klopt u aan bij de architecten-bouwers van De Bouwerij? Dan gaat u een partnerschap aan waarin uw ideeën vermengt worden met onze ervaring en passie, en zo één mooi geheel weten te vormen. Of u ons nu wil inschakelen om een appartementsblok te bouwen of een eengezinswoning. Bekijk het overzicht van onze projecten en laat u alvast inspireren.

Laat snel iets van u horen

Nader met elkaar kennismaken via een vrijblijvend gesprek behoort uiteraard altijd tot de mogelijkheden. Bel ons op ons nummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] en wij staan u met veel plezier te woord. Als u meer te weten wil komen over de filosofie en werkwijze van onze architecten-bouwers, bekijk dan zeker de over ons-pagina.

nieuwbouw huis grijs