top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architecten-bouwers voor al uw vastgoedprojecten

De architecten-bouwers van De Bouwerij, gevestigd in Anderlecht en Ternat, schakelt u boordevol ervaring en enthousiasme in voor al uw kleine of middelgrote bouwprojecten. Met dank aan meer dan twintig jaar ervaring op de teller brengen wij uw projecten moeiteloos tot een goed einde. Lees verder en ontdek meer over onze aanpak!

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Architecten-bouwers vol vuur en goesting   

Klopt u aan bij de architecten-bouwers van De Bouwerij? Dan gaat u een partnerschap aan waarin uw ideeën vermengt worden met onze ervaring en passie om één mooi geheel te vormen. Doorheen de jaren is onze passie voor ons vak alleen maar toegenomen. Ons architectenbureau maakt continu plannen, gebogen over de tekentafel geven het beste van onszelf in ons atelier. We bespreken met u hoe we uw wensen en visie het beste tot leven brengen in een kwalitatieve constructie. Ons team doet het allemaal met veel plezier. Of u ons nu wil inschakelen om een appartementenblok te bouwen of een eengezinswoning. Bekijk het overzicht van onze projecten en laat u alvast inspireren.

Laat snel iets van u horen

Nader met onze architecten-bouwers kennismaken via een vrijblijvend gesprek behoort uiteraard altijd tot de mogelijkheden. Bel ons op ons nummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] en wij staan u met veel plezier te woord. Als u meer te weten wil komen over de filosofie en werkwijze van onze architecten-bouwers, bekijk dan zeker de over ons-pagina.

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page