top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Een eersteklas architectenbureau in Anderlecht

Bent u op zoek naar een ervaren architectenbureau om uw volgende bouwproject in regio Anderlecht en Brussel mee vorm te geven? Aan De Bouwerij heeft u een goede partij. Wij zijn gepassioneerd door plannen ontwerpen en nieuwe manieren vinden om met bouwmaterialen als hout, steen en metaal originele richtingen uit te gaan. Samen met u maken we uw bouwproject tot iets unieks en hoogkwalitatief.

foto 1.jpg
foto 2.jpg

Architectenbureau voor projecten in Anderlecht en ver daarbuiten 

Architectenbureau De Bouwerij opereert dan wel vanuit Anderlecht en Ternat, maar wij nemen met veel plezier projecten aan in heel Brussel en Vlaanderen. Voor een overzicht van ons werk tot nu toe, kunt u altijd een kijkje nemen bij onze projecten. Of u ons nu wil inschakelen als projectontwikkelaar of om een bestaande constructie te renoveren, ons ervaren architectenbureau uit Anderlecht en Brussel klaart de klus:

  • Eengezinswoningen

  • Appartementen

  • Kantoren

  • Scholen

  • Sporthallen

En veel meer! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor professionele renovaties van een woning staan we voor u klaar.

Contacteer ons voor uw volgende project

Heeft u interesse samen te werken met een architectenbureau in omgeving Anderlecht of Brussel? U kunt ons contacteren op het telefoonnummer 0032 2 582 50 63 of via het e-mailadres [email protected]. Voor meer contactinformatie zoals adressen en sociale media-kanalen, bekijk onze contactpagina. Laat ons eersteklas architectenbureau uit Anderlecht en Brussel snel iets weten! Wij kunnen niet wachten om met u de samenwerking te mogen aangaan.        

foto 3.jpg
bottom of page