top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Gedegen projectontwikkeling in regio Brussel

Vanuit onze uitvalbasissen in Anderlecht en Ternat staan wij voor gedegen projectontwikkeling in Brussel en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onverminderd grote passie voor plannen, ontwerpen en bouwen, kan u op ons rekenen voor de succesvolle afronding van zowel middelgrote als kleine bouwprojecten in het Brusselse.

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Unieke en duurzame projectontwikkeling in Brussel

Als enthousiaste architecten-bouwers vol frisse ideeën en een lange staat van dienst, zijn wij de ideale partners om mee te stappen in uw verhaal. Hier bent u uiteraard op zoek naar een partij die op dezelfde lijn zit als u, een partij die weet wat het is om een samenwerkingsverband aan te gaan en weet hoe u een bouwproces doeltreffend in goede banen leidt. Een partij die op het einde van de rit net zo trots op het eindresultaat kan zijn als u. Dat is De Bouwerij ten voeten uit. We zoeken altijd naar mogelijkheden voor unieke en duurzame projectontwikkelingen in en rond Brussel.

Plan een kennismakingsgesprek bij ons in

De Bouwerij is projectontwikkeling volgens het beste boekje, zowel binnen als buiten Brussel. Contacteer ons op ons nummer 0032 2 582 50 63 of e-mailadres [email protected] voor een eerste vrijblijvende gesprek. Meer contactgegevens vindt u op onze contactpagina!

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page