top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architect voor eengezinswoningen

De Bouwerij uit Anderlecht valt zeker en vast ook in te schakelen als architect voor eengezinswoningen. Realiseer uw droomwoning met onze hulp en combineer uw wensen en ideeën met onze expertise zodat het eindresultaat precies het huis wordt waar u al uw hele leven wilt wonen.

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Vaardige en betrouwbare architect voor eengezinswoningen

Het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis is iets wat u uiteraard niet zomaar aan de eerste de beste wil overlaten, als architect voor eengezinswoningen begrijpen wij dit maar al te goed. U wil een partij die naar uw wensen en eisen luistert, hier gedegen adviezen op kan geven en de expertise en creativiteit heeft om hier alles uit te halen wat erin zit. Wij begrijpen dan ook hoe belangrijk een wederzijds dialoog is, hoe fijn het is om iets te realiseren met iemand die op dezelfde lijn als u zit. Of u nu uw huis wilt laten tekenen  of een kantoorgebouw wilt renoveren. Bekijk dus zeker eens onze gerealiseerde projecten om een goed beeld te krijgen van onze kunde.

Schakel ons in voor de bouw van uw droomhuis

Denkt u erover om De Bouwerij in te schakelen voor de bouw van uw droomhuis? Neem gerust contact met ons op voor een eerste vrijblijvend gesprek op het nummer 0032 2 582 50 63 of e-mailadres [email protected]. Als architect voor eengezinswoningen staan wij graag voor u paraat!

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page