top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

De geknipte architect voor uw kantoorgebouw

Schakel De Bouwerij in als de architect voor uw kantoorgebouw en geniet van een vruchtbare samenwerking met op en top creatieve geesten. Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller weten wij wel het een en ander van bouwprojecten. Deze kennis gebruiken wij maar al te graag om u van dienst te zijn!

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Een architect vol ideeën voor uw kantoorgebouw

Een kantoorgebouw ontwerpen is een uitdaging, dat weet iedere goede architect. Dit is immers een plek waar mensen elke werkdag opnieuw veel tijd doorbrengen. Het moet aanvoelen als een plek waar u graag bent en naar terugkeert. Wij staan bol van de ideeën, die wij graag met u delen. Tegelijkertijd vertrekken wij ook maar al te graag vanuit uw wensen en eisen, en gebruiken onze ervaring en expertise om iets moois neer te zetten waar zowel wij als u tevreden over kunnen zijn. En waar uw werknemers iedere werkdag graag vertoeven, natuurlijk. En ook de verbouwing van uw kantoren kunt u overlaten aan deze gepassioneerde architecten uit Anderlecht. Bekijk gerust ons overzicht van eerdere projecten om een goed beeld te krijgen van ons kunnen.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte

Heeft u interesse om ons in te schakelen als architect van uw kantoorgebouw? Maak kennis met ons door te bellen naar 0032 2 582 50 63 of een e-mail te sturen naar [email protected] en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page