top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Een architect voor de renovatie van uw woning

Laat u graag een professionele architect aan de slag gaan met de renovatie van uw woning? Klop dan zeker aan bij De Bouwerij. Als ervaren en gedreven architect voor renovaties doen wij niets liever dan aan de slag gaan op basis van uw wensen en voorkeuren, om van hieruit uw droomhuis te bouwen. Daarnaast schakelt u ons ook in voor de renovatie van grotere projecten zoals appartementen.

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

Architect voor de succesvolle renovatie van uw woning

Al sinds onze oprichting zijn wij als architect voor renovaties gepassioneerd door het ontwerpen van bouwplannen. We zijn gebeten om originele nieuwe manieren te vinden om de aloude bouwmaterialen steen, metaal en hout richting te geven. Ons team staat maar al te graag op de werf om zo de bouw of renovatie van onze projecten tot leven te zien komen. Zo maken wij in samenwerking met u de renovatie van uw woning tot een mooie samensmelting van uw wensen met de expertise van de architect.

Een architect voor renovaties vol ervaring

Als architect gesitueerd in Anderlecht en Ternat kunt u ons inschakelen voor renovaties in de hele streek en ver daarbuiten. Ook de ontwikkeling en renovatie van grootschalige projecten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bezoek zeker eens onze afgeronde projecten om een beter beeld van ons te krijgen. Zoals u hier met eigen ogen ziet, staan wij als architect achter de renovatie van eender welke woning absoluut ons mannetje!

Ga met ons de samenwerking aan

De Bouwerij staat klaar om ook als architect voor de renovatie van uw woning en projecten het verschil te maken. Bel ons gerust op het nummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] om vrijblijvend met elkaar af te stemmen hoe wij de renovatie van uw projecten zullen aanpakken. Voor meer informatie over onze filosofie en werkwijze als architect voor renovaties, lees zeker eens onze over ons-pagina.  

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page