gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Een architect voor de renovatie van uw woning

Indien u op zoek bent naar een gedreven architect om de renovatie van uw woning op zich te nemen, klop dan zeker aan bij De Bouwerij. Als ervaren architect voor renovaties doen wij niets liever dan aan de slag gaan op basis van uw wensen en voorkeuren, om van hieruit uw droomhuis te bouwen. Daarnaast schakelt u ons ook in voor de renovatie van grotere projecten zoals appartementen.

nieuwbouw school
nieuwbouw huis

Architect voor de succesvolle renovatie van uw woning

Al sinds onze oprichting zijn wij als architect voor renovaties gepassioneerd door het ontwerpen van bouwplannen. Gebeten om originele nieuwe manieren te vinden om de aloude bouwmaterialen steen, metaal en hout richting te geven. Verslaafd aan op de werf staan en zo de bouw of renovatie van onze projecten tot leven zien komen. Zo maken wij in samenwerking met u de renovatie van uw woning tot een mooie samensmelting van uw wensen met de expertise van de architect.

Een architect voor renovaties vol ervaring

Als architect gesitueerd in Anderlecht en Ternat kunt u ons inschakelen voor renovaties in de hele streek en ver daarbuiten. Ook de ontwikkeling en renovatie van grootschalige projecten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bezoek zeker eens onze afgeronde projecten om een beter beeld van ons te krijgen. Zoals u hier ziet, staan wij als architect achter de renovatie van eender welke woning absoluut ons mannetje!

Ga met ons de samenwerking aan

De Bouwerij staat klaar om ook als architect voor de renovatie van uw woning het verschil te maken. Bel ons gerust op het nummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] om vrijblijvend met elkaar af te stemmen hoe wij de renovatie van uw projecten zullen aanpakken. Voor meer informatie over onze filosofie en werkwijze als architect voor renovaties, lees zeker eens onze over ons-pagina.  

nieuwbouw huis grijs