top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architect uit Anderlecht (ver)bouwt uw sporthal

Bent u op zoek naar een architect uit regio Anderlecht die weet wat het is om een sporthal te bouwen of verbouwen? Dan zit u goed bij De Bouwerij. Wij zijn een kantoor vol enthousiaste en ervaren architecten die van wanten weten en erop gebrand zijn elk project het beste van zichzelf te geven.

foto 1.jpg
foto 2.jpg

Architect regio Anderlecht zorgt voor naadloze aansluiting van de sporthal in het landschap

Architect De Bouwerij heeft kantoren in Anderlecht en Ternat en beschikt over de nodige ervaring met de bouw of verbouwing van een sporthal. Wij gebruiken uw wensen, eisen en andere ideeën als basis. Vervolgens bouwen we hier op verder totdat u en wij tevreden zijn over het eindresultaat en de samenwerking. De ligging van de sporthal is van groot belang bij het ontwerp door onze architect uit Anderlecht. Is het een weids landschap of ligt de sporthal in een woonwijk met eengezinswoningen? De sporthal moet natuurlijk naadloos geïntegreerd worden in het landschap, terwijl het ook een bepaalde duidelijke aanwezigheid moet hebben. Dit is overigens de werkwijze voor al onze projecten van eengezinswoningen tot schoolgebouwen. Om een indruk te krijgen van ons vakmanschap, bekijk gerust eens onze homepagina vol eerdere projecten.   

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen

Bel ons gerust op het nummer 0032 2 582 50 63 of stuur een e-mail naar [email protected] voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Blijken wij de geknipte architect voor uw sporthal in regio Anderlecht? Dan zetten wij zo snel mogelijk onze schouders onder dit project! Meer informatie over onze werkwijze en filosofie vindt u op onze over ons-pagina.

foto 3.jpg
bottom of page