top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

Architect schoolgebouw in regio Anderlecht

Als u op zoek bent naar een architect met de kennis en ervaring om een schoolgebouw te bouwen of renoveren en zijn uitvalbasis heeft in regio Anderlecht, schakel dan De Bouwerij in. Wij zijn een gepassioneerd architectenbureau met meer dan twintig jaar ervaring op de teller en hebben ons eerder al beproefd als uitstekende architect voor schoolgebouwen. Met behulp van onze ervaring en passie vertalen wij uw wensen en ideeën maar al te graag naar een design dat wérkt.

Huis voorbeeld.jpg
tweede huis voorbeeld.jpg

De architect met een schat aan ideeën voor uw schoolgebouw in Anderlecht

Het is belangrijk dat u voor de bouw of verbouwing van uw schoolgebouw in Anderlecht een architect onder de arm neemt die weet hoe u een fijne atmosfeer creëert. Dankzij onze eerdere ervaringen als architect voor schoolgebouwen en andere projectontwikkelingen stappen wij ieder project in met een schat aan ideeën en knowhow. Dit vermengen we met veel plezier met uw wensen en eisen om tot een eindresultaat te komen waar alle betrokken partijen tevreden over zijn. Zoekt u een eersteklas architect voor schoolgebouwen in Anderlecht, dan zoekt u architectenbureau De Bouwerij!

Informeer u verder bij ons

Zoekt u dus een architect voor uw schoolgebouw in regio Anderlecht, laat dan gerust van u horen. Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 0032 2 582 50 63 en e-mailadres [email protected]. Als ervaren architect voor schoolgebouwen zetten wij onze expertise met veel plezier voor u in, zoals u ook ziet bij onze afgeronde projecten!

derde huis voorbeeld.jpg.jpg
bottom of page