top of page
gebouwen grijstint

✔ Werkzaam in heel België

✔  Particulieren, bedrijven en instellingen

✔  Oog op creativiteit

De projectontwikkelaar voor uw appartement

Architectenbureau De Bouwerij kan eveneens fungeren als de projectontwikkelaar voor het appartement dat u plant te bouwen in Brussel of elders in België. Dankzij onze vele jaren ervaring op de teller weten wij alles van het ontwerpen, voorbereiden en bouwen van kleine en middelgrote projecten. Die kennis zetten wij graag in voor u!

foto 1.jpg
foto 2.jpg

Een gedroomde projectontwikkelaar voor uw appartement

Het bouwen van een appartement, inclusief ondergrondse parkeergarage en publieke ruimtes, is een project van lange adem waarin u en uw projectontwikkelaar als vanzelfsprekend een nauwe samenwerking aangaan. U wil dus uiteraard iemand die met u op dezelfde lijn zit, die weet wat het is om een samenwerkingsverband aan te gaan en die de ervaring heeft om het bouwproces efficiënt in goede banen te leiden. De Bouwerij is op al deze vlakken een goede partij: wij luisteren naar uw wensen en voegen daar onze expertise aan toe om samen tot het mooiste resultaat te komen. Ook wanneer u bijvoorbeeld een kantoorgebouw wil laten zetten of een grote verbouwing in uw eigen woning voorbereidt. Voor een overzicht van onze projecten, bekijk gerust onze homepagina.

Contacteer ons voor meer informatie

Bel of mail ons gerust voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken op 0032 2 582 50 63 of via [email protected]. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen! Bekijk onze over ons-pagina voor meer informatie over onze visie als architectenbureau en projectontwikkelaar voor uw appartement.

foto 3.jpg
bottom of page